Hírek

Átadtuk a Shopmark bevásárló központ sprinkler oltó rendszerét.

Október utolsó heteiben lázas munka folyt, hogy a vásárlók a megadott határidőben birtokba vehessék a megújult bevásárló központot. A Ventor Kft. dolgozóinak megfeszített munkájával sikerült a vállalt határidő előtt befejezni és a hatóságnak átadni az újonnan beépített sprinkler oltó rendszert.

Az általunk beépített oltó rendszer 24 000 m2-en védi a megújult épületet. Különleges kihívást jelentetett a félig földbe süllyesztett külön épületben újonnan kiépített sprinkler központ összekötése a meglévő épülettel, melyet kollégáink sikerrel megoldottak. 

További híreink

Károlyi-Csekonics palota együttes felújítási munkái

Megújjul a Károlyi-Csekonics palota együttes, melynek tűzvédelmi kivitelezési munkáit a Ventor Kft. végzi. A műemlékvédelem alatt álló épülethez jól illeszkedik a Cég által forgalmazott Hi-Fog magas nyomású vízködös oltórendszer melynek csövezése szinte észrevétlen marad.

Rekordszámú résztvevő a Ventor-Minimax konferencián

Immár ötödik alkalommal került megrendezésre – 2018. június 5-én Tatabányán – a beépített oltóberendezés tervezőknek szánt Mérnök Kamarai továbbképzés, a Ventor-Minimax konferencia, amelynek ezúttal is a tatabányai Edutus Főiskola adott otthont.

Megalalkult az ÉVOSZ Tűzvédelmi tagozata

A tagozat elnöki feladatainak ellátására 5 éves megbízást kapott Kántor Attila a Ventor Kft. ügyvezető igazgatója.


Adatkezelési tájékoztató
Copyright © 2018 Ventor Tűzvédelmi Kft.
Design: Perl Creative

Rólunk

MINŐSÉG, INNOVÁCIÓ, TRANSZPARENCIA
Ezek az alapvető tulajdonságok teszik a Ventor Tűzvédelmi Kft.-t immár 23 éve az igényes beruházók és kivitelezők hiteles és megbízható partnerévé a tűzvédelmi tervezés, kivitelezés és üzemeltetés teljes területén.

Elérhetőségek

Cím: 2000 Szentendre, Vadkacsa u. 14.

Telefon: +36 26 500 168

E-mail: info(kukac)ventor.hu

Hírlevél feliratkozás