Karbantartás, szervíz

A Beépített tűzoltó berendezések megfelelő üzembiztonsága vagyon- és életvédelmi szempontból kiemelten fontos ezért az időszakos ellenőrzések és karbantartások rendjét a vonatkozó jogszabályok is kötelezően előírják.

A Ventor Kft. 22 éves kivitelezői tapasztalata, a szerviz tevékenységet végző kollégáink felkészültsége, telephelyi infrastruktúránk, raktárkészletünk, valamint a tulajdonunkban lévő korszerű gépek, eszközök és szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy a tűzvédelmi rendszerek szervizelését a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

 Ventor Kft. készséggel áll Megrendelői rendelkezésére:

  • sprinkler oltórendszerek,
  • Hi-Fog magasnyomású vízködoltó rendszerek,
  • habbal oltó rendszerek,
  • gázzal oltó rendszerek,
  • konyhai oltó rendszerek,
  • hő és füst elvezető rendszerek karbantartási munkáinál.

Nem csak a cégünk által telepített rendszerek karbantartását végezük az ország egész területén, hanem vállaljuk új és meglévő létesítmények, épületek területén – általunk vagy más szakcégek által telepített beépített tűzvédelmi berendezések időszakos ellenőrzését, karbantartását és javítását is.

A karbantartást, szerviz tevékenységet tapasztalt tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező kollégáink végzik. A karbantartás során gondoskodunk minden általunk beépített termék alkatrész utánpótlásáról, korrekt javításáról, szükség esetén cseréjéről.

A Ventor Kft. a tűzvédelmi rendszerek kivitelezését és szervizelését 2005 óta az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti, akkreditált minőségirányítási rendszer alkalmazásával végzi.


Keresse szakértőnket!


Dombai Dezső
értékesítési vezető - gázzal oltó rendszerek

Telefon: +36 70 365 9805
Fax: +36 26 500 169
E-mail: dombai(kukac)ventor.hu

Adatkezelési tájékoztató
Copyright © 2018 Ventor Tűzvédelmi Kft.
Design: Perl Creative

Rólunk

MINŐSÉG, INNOVÁCIÓ, TRANSZPARENCIA
Ezek az alapvető tulajdonságok teszik a Ventor Tűzvédelmi Kft.-t immár 23 éve az igényes beruházók és kivitelezők hiteles és megbízható partnerévé a tűzvédelmi tervezés, kivitelezés és üzemeltetés teljes területén.

Elérhetőségek

Cím: 2000 Szentendre, Vadkacsa u. 14.

Telefon: +36 26 500 168

E-mail: info(kukac)ventor.hu

Hírlevél feliratkozás