Tűzvédelmi tanácsadás

Az optimum keresése a feladatunk, de nemcsak a tervezés és az építés folyamatában, hanem ezektől függetlenül bármikor, amikor ügyfeleinknek szükségük van tűzvédelemmel kapcsolatos válaszokra.

Tapasztalatainkkal, ötleteinkkel már egy fejlesztési elképzelés születésekor, még jóval a tervezés megkezdése előtt hasznos kérdéseket teszünk fel és hasznos válaszokat adunk. Minél korábbi fázisban kapcsolódunk a fejlesztési folyamatba, annál több esélye van a legjobb ár értékarány megtalálásának a későbbiekben.

Jelentős hozzáadott értéket képvisel a szakembereink által végzett tanácsadói munka. Legyen szó egy ad hoc telefonhívásról, vagy egy részletes működési audit készítéséről. Tanácsadással kapcsolatos feladatainkat nagy tapasztalattal és objektivitással végezzük, mert a célt itt is az elégedett ügyfelek jelentik.

Igény esetén a beruházásokat, bővítéseket, átalakításokat megelőzően felmérjük a tényleges kockázatokat és javaslatokat teszünk az általunk legjobbnak tartott megoldási változatokra. Biztosítói felkérésre, vagy az üzemeltetés minőségének emelése céljából auditáljuk a működő rendszereket és egy részletes beszámolót adunk át a megrendelőnek az általunk szükségesnek tartott feladatokról.

 A tanácsadás előnyei:

 • előkészíti a hatékony tervezési folyamatokat

• Hozzájárul a sikeres döntések előkészítéséhez

• Biztosítja a tűzvédelmi eszközök és rendszerek által igényelt figyelmet

• támogatja a biztosítói auditokat

• Segíti a felelős üzemeltetést, az esetleges hibák feltárásával és a kijavításukra tett javaslatokkal


Keresse szakértőnket!


Csuba Bendegúz
divízió vezető - tűzvédelmi tervezés

Telefon: +36 70 772 2920
Fax: +36 26 500 169
E-mail: csuba(kukac)ventor.hu

Adatkezelési tájékoztató
Copyright © 2018 Ventor Tűzvédelmi Kft.
Design: Perl Creative

Rólunk

MINŐSÉG, INNOVÁCIÓ, TRANSZPARENCIA
Ezek az alapvető tulajdonságok teszik a Ventor Tűzvédelmi Kft.-t immár 23 éve az igényes beruházók és kivitelezők hiteles és megbízható partnerévé a tűzvédelmi tervezés, kivitelezés és üzemeltetés teljes területén.

Elérhetőségek

Cím: 2000 Szentendre, Vadkacsa u. 14.

Telefon: +36 26 500 168

E-mail: info(kukac)ventor.hu

Hírlevél feliratkozás