Generál Tűzvédelem

Szakmájukban sikeresen tevékenykedő projektvezetőinkkel, szakvizsga bizonyítvánnyal rendelkező kollégáinkkal vállaljuk tűzszakasz határok tűzgátló lezárását (elektromos-, gépészeti átvezetések, építészeti hézagok) légtechnikai vezetékek tűzgátló burkolását, önálló légtechnikai vezetékek építését tűzgátló lapokkal épületszerkezetek (acél és faszerkezetek, vasbeton, trapézlemez födémek) tűzvédelmét festékkel, szórt bevonattal, habarccsal, tűzgátló lapokkal hő- és füstelvezető rendszerek, csappantyúk, kupolák, szellőző rácsok értékesítését, tervezését, beépítését, karbantartását gépi hő- és füstelvezető rendszerek tervezését, beépítését és karbantartását tűzgátló ajtók, toló kapuk, és függönykapuk, fix- és mobil füstkötény falak értékesítését, beépítését, karbantartását.

Az általunk forgalmazott és alkalmazott anyagok és eszközök magas minősége garantálja a hosszú élettartamot és kedvező üzemeltetési költségeket.

Számunkra a kis és nagy projektek között nincs különbség. Azonos figyelemmel és fegyelemmel működünk együtt a tűzvédelmi tervezőkkel a gépész- és villamos szakágakkal, végezzük a kivitelezési és karbantartási feladatainkat.

Keresse szakértőnket!

Váradi Viktor
ügyvezető igazgató / műszaki igazgató

Telefon: +30 511 3206
E-mail: varadi@ventor.hu