Generál Tűzvédelem

Magas minőségi színvonalú innovatív megoldásainkkal transzparens módon szolgáljuk ügyfeleink érdekeit. A korszerű tűzvédelmi technológiák és megoldások teljes palettájával segítjük a kínálkozó szinergiák mindkét fél számára előnyös módon történő kiaknázását

    • generál tűzvédelmi tervezéssel
    • generál tűzvédelmi kivitelezéssel
    • generál tűzvédelmi karbantartással

Transzparens gazdálkodásunk lehetővé teszi a nagyobb projektekhez szükséges banki finanszírozást és konzorciális szerződéseket.

Az optimum keresése a feladatunk, de nemcsak a tervezés és az építés folyamatában, hanem ezektől függetlenül bármikor, amikor ügyfeleinknek szükségük van tűzvédelemmel kapcsolatos válaszokra.

Tapasztalatainkkal, ötleteinkkel már egy fejlesztési elképzelés születésekor, még jóval a tervezés megkezdése előtt hasznos kérdéseket teszünk fel és hasznos válaszokat adunk. Minél korábbi fázisban kapcsolódunk a fejlesztési folyamatba, annál több esélye van a legjobb ár értékarány megtalálásának a későbbiekben.

Jelentős hozzáadott értéket képvisel a szakembereink által végzett tanácsadói munka. Legyen szó egy ad hoc telefonhívásról, vagy egy részletes működési audit készítéséről. Tanácsadással kapcsolatos feladatainkat nagy tapasztalattal és objektivitással végezzük, mert a célt itt is az elégedett ügyfelek jelentik.

 

Számunkra a kis és nagy projektek között nincs különbség. Azonos figyelemmel és fegyelemmel működünk együtt a tűzvédelmi tervezőkkel a gépész- és villamos szakágakkal, végezzük a kivitelezési és karbantartási feladatainkat.

Keresse szakértőnket!

Váradi Viktor
ügyvezető igazgató / műszaki igazgató

Telefon: +30 511 3206
E-mail: varadi@ventor.hu