Tűzvédelmi szimulációk készítése

Az optimum keresése a feladatunk, de nemcsak a tervezés és az építés folyamatában, hanem ezektől függetlenül bármikor, amikor ügyfeleinknek szükségük van tűzvédelemmel kapcsolatos válaszokra.

Tapasztalatainkkal, ötleteinkkel már egy fejlesztési elképzelés születésekor, még jóval a tervezés megkezdése előtt hasznos kérdéseket teszünk fel és hasznos válaszokat adunk. Minél korábbi fázisban kapcsolódunk a fejlesztési folyamatba, annál több esélye van a legjobb ár értékarány megtalálásának a későbbiekben.

Jelentős hozzáadott értéket képvisel a szakembereink által végzett tanácsadói munka. Legyen szó egy ad hoc telefonhívásról, vagy egy részletes működési audit készítéséről. Tanácsadással kapcsolatos feladatainkat nagy tapasztalattal és objektivitással végezzük, mert a célt itt is az elégedett ügyfelek jelentik.

Igény esetén a beruházásokat, bővítéseket, átalakításokat megelőzően felmérjük a tényleges kockázatokat és javaslatokat teszünk az általunk legjobbnak tartott megoldási változatokra. Biztosítói felkérésre, vagy az üzemeltetés minőségének emelése céljából auditáljuk a működő rendszereket és egy részletes beszámolót adunk át a megrendelőnek az általunk szükségesnek tartott feladatokról.

A tanácsadás előnyei:

  • előkészíti a hatékony tervezési folyamatokat
  • Hozzájárul a sikeres döntések előkészítéséhez
  • Biztosítja a tűzvédelmi eszközök és rendszerek által igényelt figyelmet
  • Támogatja a biztosítói auditokat
  • Segíti a felelős üzemeltetést, az esetleges hibák feltárásával és a kijavításukra tett javaslatokkal

Keresse szakértőnket!

Csuba Bendegúz
divízió vezető – tűzvédelmi tervezés

Telefon: +36 70 772 2920
E-mail: csuba@ventor.hu