MINŐSÉG, INNOVÁCIÓ, TRANSZPARENCIA

A címben foglalt alapvető tulajdonságok teszik a Ventor Tűzvédelmi Kft.-t immár 25 éve az igényes beruházók és kivitelezők hiteles és megbízható partnerévé a tűzvédelmi tervezés, kivitelezés és üzemeltetés teljes területén.

Törekszünk rá, hogy a magyar piacon is sikerre vigyük azokat az új technológiákat és megoldásokat, amelyek már bizonyítottak a fejlettségben előttünk járó piacokon. Mi vezettük be Magyarországon a vízködös oltástechnológiát, munkatársaink aktív részt vállaltak a korszerű mérnöki módszerek elterjesztésében, a hő- és füst szimulációk alkalmazásában, és a mérnöki módszerek elterjedését segítő jogszabályok kidolgozásában. A társaságunk által sikerrel bevezetett generál tűzvédelmi tervezési, kivitelezési és karbantartási fővállalkozói tevékenységünk hiánypótló és nagyobb hatékonyságot, kedvezőbb árat, jobb ár – érték arányt jelent!

A magyar tűzvédelmi piac megkerülhetetlen szereplőjeként tervezünk, építünk szabványos sprinklereket és habbal oltókat, vízködös rendszereket, gázzal oltókat és konyhai oltóberendezéseket, Passzív tűzvédelmi üzletágunk korszerű, nemzetközileg is elismert és tanúsított termékekkel biztosítja a magyar és nemzetközi előírások betartását.

A legjobb tervek és a leggondosabb beépítés sem ér semmit, ha a beépített tűzvédelmi rendszerek és eszközök üzemeltetése és karbantartása nem megfelelő. A Ventor Tűzvédelemi Kft. hosszú távú szerződéses keretben, vagy egyedi megrendelések alapján vállalja aktív és passzív tűzvédelmi eszközök és berendezések üzemeltetését, rendszeres, vagy alkalomszerű karbantartását.

Az általunk forgalmazott és alkalmazott anyagok és eszközök magas minősége garantálja a hosszú élettartamot és kedvező üzemeltetési költségeket.

Referenciáink között megtalálhatóak a legjelentősebb középületek tűzvédelmi rendszereinek tervezési és kivitelezési munkái, repülőterektől, szállodákon, műemléképületeken, nagy kórházberuházásokon keresztül az ipari beruházásokig.

Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva tervezzük, kivitelezzük és engedélyeztetjük rendszereinket a magyar szabványok és előírások szerint, vagy az FM, vagy VdS, illetve speciális biztosítói követelmények figyelembe vételével.

Jelentős hozzáadott értéket képvisel a szakembereink által végzett tanácsadói munka. Legyen szó egy ad hoc telefonhívásról, vagy egy részletes működési audit készítéséről. Tanácsadással kapcsolatos feladatainkat nagy tapasztalattal és objektivitással végezzük, mert a célt itt is az elégedett ügyfelek jelentik.

MINŐSÉG

Alapvető fontosságú a tűzvédelemben. A beépítésre kerülő anyagok és rendszerek folyamatos, ismétlődő vizsgálatai, a tervezést, a beépítést és a karbantartást végző szakemberek rendszeres képzése, a folyamatok szabályozottsága és az ellenőrzések garantálják.

INNOVÁCIÓ

Mind az építmények, mind a technológiák védelménél fontos a legkorszerűbb – az ügyfelek versenyképességét leghatékonyabban támogató – megoldások kidolgozása, vagy átvétele. Az innovatív technológiák és megoldások alkalmazása is segíti a legjobb ár-értékarány elérését.

A Ventor Tűzvédelmi kft. részt vett a vízködös oltóberendezések piacának létrehozásában, a tűz és füstszimulációk bevezetésében, a generál tűzvédelmi fővállalkozási tevékenység kialakításában.

TRANSZPARENCIA

A minden tekintetben fedhetetlen, átlátható üzletmenet szintén elengedhetetlen biztosítéka annak hogy a beépített rendszereket a teljes életciklusuk alatt megfelelő minőségben és megfelelő költségszinten lehessen üzemeltetni.

A Ventor Tűzvédelmi Kft. garantálja ügyfelei felé az általa nyújtott szolgáltatások és beépített rendszerek élettartama alatt a végzett munkával kapcsolatos teljes transzparenciát.