Karbantartás, szervíz

A Beépített tűzoltó berendezések megfelelő üzembiztonsága vagyon- és életvédelmi szempontból kiemelten fontos ezért az időszakos ellenőrzések és karbantartások rendjét a vonatkozó jogszabályok is kötelezően előírják.

A Ventor Kft. 25 éves kivitelezői tapasztalata, a szerviz tevékenységet végző kollégáink felkészültsége, telephelyi infrastruktúránk, raktárkészletünk, valamint a tulajdonunkban lévő korszerű gépek, eszközök és szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy a tűzvédelmi rendszerek szervizelését a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

Ventor Kft. készséggel áll Megrendelői rendelkezésére:

  • sprinkler oltórendszerek,
  • Hi-Fog magasnyomású vízködoltó rendszerek,
  • habbal oltó rendszerek,
  • gázzal oltó rendszerek,
  • konyhai oltó rendszerek,
  • hő és füst elvezető rendszerek karbantartási munkáinál.

Nem csak a cégünk által telepített rendszerek karbantartását végezük az ország egész területén, hanem vállaljuk új és meglévő létesítmények, épületek területén – általunk vagy más szakcégek által telepített beépített tűzvédelmi berendezések időszakos ellenőrzését, karbantartását és javítását is.

A karbantartást, szerviz tevékenységet tapasztalt tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező kollégáink végzik. A karbantartás során gondoskodunk minden általunk beépített termék alkatrész utánpótlásáról, korrekt javításáról, szükség esetén cseréjéről.

A Ventor Kft. a tűzvédelmi rendszerek kivitelezését és szervizelését 2005 óta az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti, akkreditált minőségirányítási rendszer alkalmazásával végzi.

Keresse szakértőnket!

Dombai Dezső
értékesítési vezető – gázzal oltó rendszerek

Telefon: +36 70 365 9805
E-mail: dombai@ventor.hu